Samsung Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 is sinds 29 mei 2012 officieel leverbaar in Europa en was al vanaf het eerste moment enorm populair. Het vlaggenschip van Samsung draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung Galaxy S3 aanbiedingen

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy S3

Galaxy S3 - BehuizingOntworpen door mensen, geïnspireerd door de natuur. Dat is de slogan van de Samsung Galaxy S3 en dat vertaalt zich in het uiterlijk. Het design ziet er prachtig uit. De mooie afgeronde hoeken en de rustige achterkant doen denken aan een gladde steen die je vaak langs de rivieren vindt. Hierdoor oogt de Samsung Galaxy S3 erg rustig en elegant, iets dat een enorm pluspunt is.

De behuizing van de Samsung Galaxy S3 maakt gebruikt van plastic, aluminium en polycarbonaat. Hierdoor is het toestel licht, sterk en oogt het prachtig. Het glas van het Galaxy S3 scherm is gemaakt van Gorilla Glass 2 wat betekent dat het enorm sterk is. Gorilla Glass is zo gemaakt dat het niet snel breekt en niet snel bekrast kan worden.

Grootte: 136,6mm x 70,6mm x 8,6mm
Gewicht: 133 gram
Kleuren: marmerwit en kiezelblauw

Het scherm van de Samsung Galaxy S3

Galaxy S3 - SchermEen van de pareltjes van de Galaxy S3 is misschien wel het scherm. Met een grootte van 4,8 inch is het bepaald geen klein scherm, maar door de smalle randen eromheen heeft dit geen grote gevolgen voor de grootte van de behuizing. De achterliggende HD Super AMOLED-techniek zorgt voor ongelooflijk scherpe en levendige beelden op je scherm. De AMOLED schermen worden in de telecombranche gezien als de beste schermen op de markt. Het 4,8 inch HD SUper AMOLED-scherm van de Samsung Galaxy S3 is dus iets om naar uit te kijken!

De software van de Samsung Galaxy S3

Galaxy S3 - SoftwareNaast een mooi uiterlijk zijn uiteraard meer dingen belangrijk. De software bijvoorbeeld, en ook op dat vlak heeft de Samsung Galaxy S3 het meer dan prima voor elkaar. Het toestel draait op Android 4.0.4 en krijgt dit jaar waarschijnlijk nog de update naar Android 4.1 Jelly Bean. Naast de door de natuur geïnspireerde stijl van de software en geluiden bevat de Samsung Galaxy S3 ook een aantal unieke functies! Hieronder staan een aantal van de belangrijkste functies:

Smart Stay – Smart Stay zorgt ervoor dat het scherm van je Galaxy S3 niet uit gaat zolang je er naar kijkt. Dit is erg handig wanneer je een document aan het lezen bent.
Direct Call – Stel je bent iemand een berichtje aan het sturen maar halverwege besluit je dat je beter even kunt bellen. Het enige dat je hoeft te doen is de telefoon naar je oor brengen en de persoon naar wie je een berichtje wilde versturen wordt dan automatisch gebeld.
S Voice – S Voice is de spraakbesturing van de Samsung Galaxy S3. Je kunt met je stem het weer opvragen, iets in je agenda zetten, een route plannen, een app openen en nog veel meer!
Draadloos opladen – Standaard laadt je je Samsung Galaxy S3 op met de kabel, maar met een optionele draadloze oplader heb je geen last meer van kabels! Gewoon je telefoon in de buurt van de oplader neerleggen en wachten tot de accu weer vol is.

Samsung Galaxy S3 aanbiedingen

Enthousiast geworden over de Samsung Galaxy S3? Op de vergelijkingssite GSMacties.nl vind je de beste Samsung Galaxy S3 aanbiedingen van dit moment. Je kunt er onafhankelijk en zeer overzichtelijk de aanbiedingen van verschillende telefoonwinkels vergelijken, zodat je de Galaxy S3 goedkoop in huis kunt halen.

Meer over de Samsung Galaxy S3  Samsung Galaxy S3 aanbiedingen