Samsung Galaxy Note 2

De Samsung Galaxy Note 2 is de opvolger van de enorm populaire Galaxy Note. De eerste Samsung Galaxy Note is inmiddels meer dan 10 miljoen keer verkocht, tijd dus voor de Galaxy Note 2!

Samsung Galaxy Note 2 aanbiedingen

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy Note 2

Galaxy Note 2 uiterlijkDe Galaxy Note 2 leent qua design veel van de razend populaire Samsung Galaxy S3. Sterker nog: het doet sterk denken aan een grotere Galaxy S3. De behuizing maakt dus veel gebruik afrondingen waardoor het geheel erg natuurlijk aanvoelt. Qua kleuren zul je het in het begin moeten doen met wit en blauw met mogelijk nog meer kleuren in een latere periode.

Voor de behuizing wordt net als bij de Galaxy S3 gebruik gemaakt van plastic, aluminium en polycarbonaat. Het glas van het scherm is eveneens gemaakt van Gorilla Glass 2 wat het haast onbreekbaar en krasbestendig maakt.

Grootte: 151,1mm x 80,5mm x 9,4mm
Gewicht: 180 gram
Kleuren: marmerwit en kiezelblauw

Het scherm van de Samsung Galaxy Note 2

Galaxy Note 2 schermHet scherm van de Galaxy Note 2 is de reden dat het toestel zo groot is. De grootte van het scherm bedraagt namelijk 5,5 inch, wat neerkomt op een beelddiagonaal van 13,75cm. Op het eerste gezicht lijkt zo’n groot scherm onhandig maar dat is het juist niet. Je kunt er veel fijner websites op bezoeken en filmpjes of foto’s op bekijken. Daarnaast werk het scherm van de Galaxy Note 2 met de speciale S Pen. Hoewel het scherm gewoon een capacitief multitouch scherm is kun je hem ook bedienen met de S Pen. Deze pen maakt gebruikt van speciale technieken die ook terug te vinden zijn in pen-tablets voor de computer. Het stelt je in staat om zeer precies te kunnen tekenen of erg secuur dingen aan te wijzen. Door de S Pen is de Galaxy Note 2 een unieke smartphone met speciale mogelijkheden.

Voor het scherm wordt gebruik gemaakt van Super AMOLED en het heeft een resolutie van 1280×720. Het beeld isĀ  daardoor haarscherp en voorzien van prachtige kleuren en diep zwart.

De software van de Samsung Galaxy Note 2

Galaxy Note 2 softwareOp het gebied van design en het scherm heeft de Galaxy Note 2 het dik voor elkaar. Elk toestel staat of valt echter met de software, dus hoe zit het daar mee? De Samsung Galaxy Note 2 wordt geleverd met de nieuwste Android versie, Android 4.1 Jelly Bean. Ook hier zijn weer veel overeenkomsten te vinden met de Samsung Galaxy S3. Dat zit dus helemaal goed! Hieronder staan een aantal van de belangrijkste functies:

Smart Stay – Smart Stay zorgt ervoor dat het scherm van je Samsung Galaxy Note 2 niet uit gaat zolang je er naar kijkt. Dit is erg handig wanneer je een document aan het lezen bent.
Direct Call – Stel je bent iemand een berichtje aan het sturen maar halverwege besluit je dat je beter even kunt bellen. Het enige dat je hoeft te doen is de telefoon naar je oor brengen en de persoon naar wie je een berichtje wilde versturen wordt dan automatisch gebeld.
S VoiceS Voice is de spraakbesturing van de Samsung Galaxy Note 2. Je kunt met je stem het weer opvragen, iets in je agenda zetten, een route plannen, een app openen en nog veel meer!
S Pen – De software op de Galaxy Note 2 bevat speciale aanpassingen en apps voor de S Pen. Hierdoor is de Galaxy Note 2 met de bijgeleverde stylus optimaal te gebruiken. Denk aan tekenen, fotobewerking, design, memo’s en ga zo maar door!

Overige specificaties

– 16/32/64GB opslagruimte
– Opslag uit te breiden met 64GB middels MicroSD
– Quad-core 1,6GHz processor
– 2GB werkgeheugen
– 8 megapixel camera aan de achterkant en een 1,9 megapixel camera aan de voorkant

Samsung Galaxy Note 2 aanbiedingen

Is deze topper van Samsung iets voor jou? De prijzen van Samsung Galaxy Note 2 aanbiedingen kun je vergelijken GSMacties.nl. Zo kom je er gemakkelijk achter welke winkel de beste Galaxy Note 2 aanbieding heeft die bij jou past.

Meer over de Samsung Galaxy Note 2 Samsung Galaxy Note 2 aanbiedingen